CIRCULARS 2017

   
 
Circular

01/2017

(16 de gener)

 

1.- Recordatori targes federatives. Recordeu aquells socis/es que necessiteu la tarja federativa de no demanar-la en l’últim moment, sobre tot si la necessiteu per poder competir.

Per la tarja, s’ha de fer l’ingrés del cost segons la modalitat (indicant el nom),  al núm. de c/c:

ES20 2100 3609 4122 0010 0380

2.- Activitats competitives on els socis/es participen. Enguany es voldria ficar en la relació d’activitats de la pàgina web del CPAM, totes aquelles activitats on algun soci/a de l’Entitat hi participi. Per dos motius, el primer perquè creiem que la resta de socis han de saber on competeixen els nostres associats i en segon lloc de cara a l’exterior (Ajuntament, Diputació, Secretaria General de l’Esport, Federació,....), ja que ens pot ajudar a demanar subvencions.

Així doncs, podeu donar-nos la informació de les curses i/o competicions on participeu (curses per muntanya, competicions d’esquí, de BTT, etc.) i les anirem ficant a la relació d’activitats de la web del CPAM.

També ens ajudarà a nominar aquell soci/a o socis /es per la nit de l’esport de l’Ajuntament de Balaguer, que sempre hi ha problemes a l’hora de trobar algú per nominar (lògicament que si l’anominem i no vol no passa res)

 

3.- Pàgina web. És va actualitzant, i esperem que en aquest més de gener ja estigui actualitzada, sobre tot en circulars i activitats.

4.- Activitats. De cara al 2017, a part del Campament que és l’activitat “reina”, enguany es duran a terme tres activitats a nivell federatiu:

·        Raid del Segre, prova per la Copa Catalana.

·        Trobada del 100 CIMS a Balaguer (proposta)

·        Organització de la festa de la Vegueria (VIIIa Divisió Territorial de la FEEC (proposta)

D’aquests temes i d’altres, se’n parlarà en el proper primer cap de setmana de febrer en Junta Directiva. S’informarà dels acords.

5.- Facebook. Com cada any, s’esborraran els socis/es que s’han donat de baixa (7 socis, entre ells monitors temporals de Campaments) i de moment 2 altes.

6.- Correus electrònics dels socis. Encara ens falten algun que algun altre correu. Si sabeu d’algun soci/a que no li arribin les circulars, que ens envïi el seu correu electrònic.

 

   
ASSEMBLEA 

GENERAL 

ORDINÀRIA

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

DIA:          Diumenge, 5 de febrer del 2017.

HORA:         12 hores del matí.

LLOC:       Torre de la Montse i del Xavier (s’adjunta plànol del lloc)

 

ORDRE DEL DIA:

 1. Lectura i aprovació, si s'escau, de l’acta de l’Assemblea anterior.

 2. Aprovació, si s'escau, d’altes i baixes de socis/es.

 3. Rendició de comptes de l’any 2016.

 4. Pressupost econòmic per a l’any 2017.

 5. Memòria i avaluació de les activitats de l’any 2016.

 6. Projectes i propostes per a l’any 2017 per part de la Junta Directiva.

 7. Projectes i propostes per al 2017 per part dels socis/es assitents.

 8. Informació de Presidència.

 9. Torn obert de paraules.

   
Circular

02/2017

(18 de gener)

Activitat Social: LA CALÇOTADA

DIA: Diumenge 5 de febrer del 2017

HORA: 2 de la tarda

LLOC: Torre de la Montse i del Xavier (s’adjunta plànol del lloc)

OBSERVACIONS:

 1. Es farà la calçotada una vegada acabada l'Assemblea Ordinària del CPAM

 2. Per als socis/es del CPAM el preu és de 4 euros.

 3. Pels acompanyant, el preu és de 6 euros

 4. Cal avisar  abans del 29 d gener al Xaier Saiz (646987351) o a la Marta Llovera (646282611), perquè puguin fer els preparatius segons les persones que assistiran.

 5. El menú es basarà en: 1r, calçots; 2n, carn a la brasa; postra, cafè i begudes (aigua, refrescos, cervesa, vi i cava...)

 6. Tot soci/ que vulgui col·laborar en l'organització (anar a comprar, preparar el foc, etc.) que es fiqui en contacte amb el Xavier o amb la Marta

ESTARIA FORÇA BÉ QUE HI PODÈS PARTICIPAR ELS MÀXIMS SOCIS/ES DEL CPAM (INCLOINT-HI EL MONITORS DE CAMPAMENTS, QUE TAMBÉ SON SOCIS/ES)

 
Circular

03/2017

(14 de febrer)

 

1.- Assemblea General Ordinària. Tota la informació sobre l’Assemblea ordinària del 2017, ja està penjada a la pàgina web del CPAM (Acta de l’Assemblea, Estat de comptes i Pressupost).

2.- Sobre la pàgina web del CPAM. Recordeu que també hi podeu trobar el següent:

·                                Les circulars

·                                Les activitats

·                                Totes les dades de transparència del CPAM

I respecte a les activitats, aquestes no estan tancades falta encara ficar-ne algunes altres. (ex. Les reunions de l’equip de monitors, les de la Junta Directiva, les activitats que els socis vulguin penjar i vulguin que s’informi de la seva realització...etc.)

3.- RECORDATORI. Caldria recordar que:

·                                Que les targes federatives es poden tramitar durant tot l’any, que no espereu a l’últim moment per tramitar-les.

·                                Que el full de cessió de dades dels socis, que vareu rebre per carta, estaria bé que el poguéssiu retornar signat (via escanejat o per correu), ja que la Llei de protecció de dades això ens ho demana. Molts ja ho heu fet, però encara en falten més.

 
 
Circular

04/2017

(26 de març)

 

1.- Editorial Piolet. El Centre de promoció d’Activitats de Muntanya, al ser una entitat de la FEEC, té el 40% de descompte en els productes d’aquesta editorial. Així doncs, qualsevol soci/a que vulgui algun producte de l’Editorial Piolet, ho pot comunicar al CPAM que des de l’Entitat farem la comanda per a que al soci li sigui més econòmic.

2.- Raid del Segre. Com sabeu, enguany el CPAM organitza el Raid del Segre el proper 22 i 23 d’abril, prova puntua ble per a la Copa Catalana de Raids d’esports de muntanya de la FEEC. Ahir dissabte és va fer una primera reunió de la Junta Directiva amb el Director del Raid i l’equip tècnic. De fet el Raid quasi bé està ja muntat i organitzat, però tot soci que vulgui col·laborar encara hi es a temps, ho pot comunicar a cpambalaguer@hormail.com

Igualment es va quedar que si hi ha algun soci/a que vulgui participar com a corredor o “raider”, el CPAM li subvencionarà el 50% de la inscripció.

Podeu trobar tota la informació a la pàgina web del CPAM: http://www.cpambalaguer.com

3.- Targes federatives. Encara hi ha algun soci que no ha demanat la tarja federativa, i que va mostrar interès en obtenir-la. Sobre tot no espereu a l’últim moment, demaneu-la amb temps.

4.- Pàgina web del CPAM. En principi està actualitzada, això no impedeix que es puguin ficar més activitats proporcionades pels socis/es.

 
Circular

05/2017

(27 d'abril)

 

1.- Raid del Segre. Realitzat el 22 i 23 d’abril  i organitzat pel Centre de Promoció d’Activitats de Muntanya, ha resultat tot un èxit, els participants molt contents i agraïts, molt bona col·laboració, un recorregut fantàstic, una companyonia immillorable... bé que ha estat meravellós.

El director tècnic el Xavi Rodríguez, ha posat a disposició dels socis els mapes del recorregut, per si algun soci/a vol fer algun tram o tot, del Raid:

https://we.tl/JSBiGP4w6c   

Igualment si voleu veure el vídeo del Raid el podeu trobar a:

https://wetransfer.com/downloads/d7793678044b9b5e23d2e3d998fb2ce920170425093350/26d6e644a1ac2b88df670884703d8fb220170425093350/c0386e